Verdienen met je camper

Gepubliceerd op 10 november 2022 om 15:00

Iedereen die een camper heeft moet geld investeren in de tijd dat de camper op stalling staat. Camptoo heeft daarom als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Door het (ver)huurproces zo gemakkelijk, inspirerend en veilig mogelijk te maken staan kampeervoertuigen een stuk minder stil en kunnen meer reizigers de ultieme vrijheid ervaren.

Je camper verhuren is daar erg rendabel. Wist je dat je iedere week al snel € 750 of meer misloopt als je je camper stil laat staan in de zomer? Gun anderen ook jouw camperplezier!

Bepaal zelf wat je wilt verdienen

Of je nou alleen 1x drie weken in de zomer wilt verhuren of 20 weken per jaar, je kan de prijs en beschikbaarheid instellen zoals jij het wilt.

Veilig en snel betaald

Huurders worden uitgebreid gescreend. De betalingen en borg lopen allemaal via Camptoo’s geautomatiseerde betaalsysteem.

Simpel

Maak binnen 10 minuten een advertentie aan en ontvang aanvragen met uitleg van de huurders, wie ze zijn en waar ze heen willen. Bepaal zelf welke aanvragen je accepteert.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb