Camperplaatsen voor naturisten & nudisten

Gepubliceerd op 10 januari 2023 om 16:33

Alhoewel een campervakantie al een gevoel van vrijheid geeft willen sommige camperaars toch één zijn met de natuur. Dit zijn naturisten die het liefst zonder kleren lopen om zo de harmonie van vinden van de omgeving. Niet overal is dit toegestaan. Naturisten Camperplaatsen zijn er niet zo veel als gewone camperplaatsen. Maar ze zijn er wel.


Kamperen bij Flevo-Natuur is hier een voorbeeld van. Hier kun je genieten van de rust en natuur. Hier is bloot heel gewoon! Kamperen kan op kampeervelden met toepasselijke namen als Lepelaar, Wielewaal en Lijster. De plekken hebben met elkaar gemeen dat ze ruim opgezet zijn, met oppervlaktes die variëren tussen de 100 en 120 m2. De plekken zijn voorzien van 10 of 4 ampère stroom. Bij een groot aantal plekken met 10 ampère stroom is een eigen water aan- en afvoer aanwezig voor net wat meer luxe. Het is niet toegestaan om auto’s te parkeren op de kampeervelden, waardoor kinderen vrij kunnen spelen.
Hier is het heerlijk naakt recreëren. Naast de vrijheid die je al met je camper had geeft dit voor naturisten toch een extra dimensie. Iedere naturist of nudist voelt zich welkom door de gemoedelijke sfeer. Niets moet en alles mag.

De camping is rustig gelegen en wordt omringd door bos en water. Met op korte afstand de Oostvaardersplassen, Natuurpark Lelystad en natuurlijk de Randmeren. De oude vestingstadjes Harderwijk en Elburg zijn een bezoekje waard.

Ook zijn er lodges, bungalows en chalets te huur. Bezoekers kunnen heerlijk genieten in één van de drie sauna’s, een massage nemen of een frisse duik in het binnen- of buitenzwembad. Vakantiepark Flevo-Natuur biedt ontspannen naaktrecreatie, met faciliteiten en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.

Reactie plaatsen

Reacties

d
een jaar geleden

We hebben geweldig genoten van de huurfaciliteiten, waar we sinds 2 jaar gebruik van maken, samen met onze hond. Voorheen altijd gekampeerd, ook op Flevonatuur, maar sinds 2 jaar maken we graag gebruik van de mooie huurlocaties. Receptie en personeel; complimenten, altijd vriendelijk en behulpzaam. Verder super lekkere sauna's en zwembad.