Ecologische camperplaatsen

Gepubliceerd op 12 december 2022 om 15:51

In Valkenswaard kan men met de camper overnachten tussen de walnotenbomen bij een ecologische tuinderij met thee-terras De Weitens. De camperplaatsen zijn gelegen op dit kleinschalige, duurzame en energie-neutraal familiebedrijf. Ze verbouwen de groenten en fruit helemaal ecologisch met respect voor de natuur en de leefomgeving. Je kunt hier heerlijk rond wandelen op de eco tuinderij en aansluitend een lekker drankje komen drinken of genieten van een zelfgemaakt gerechtje op Wilma's Terras.

We hebben plaats voor 4 campers, je hebt hier toegang tot gratis Wifi en een stroompunt (10A). De hond is ook welkom! Ze hebben voor de campers een serviceplaats (recycle station) waar je het vuil water kunt lozen, evenals de toiletcassette. Hier kun je ook meteen drinkwater tanken en je afval gescheiden weg gooien. Goed om te weten we beschikken niet over een sanitair gebouw. In het recycle station een informatiemap met handige informatie en tips voor uitjes in de omgeving! Zij bieden ook voor camper gasten verschillende arrangementen aan, zoals: verse ontbijtjes aan de deur, verse broodjes service, hout gestookte hottub bij de cabana, heerlijke borrelplank of een picknick op de Weitens! Kom heerlijk ontspannen en tot rust in deze groene oase, met ontzettend veel recreatie gelegenheden in de omgeving. Voor alle leeftijden is er iets leuks te doen!

Reactie plaatsen

Reacties

Daisy
een jaar geleden

Hier hebben wij ook gestaan. Ontvangst was erg hartelijk. De rust valt je meteen op, dat is echt lekker. Mooie wandelgebieden en bossen dichtbij. Aanrader is de theetuin en het borrelplankje!!

Maak jouw eigen website met JouwWeb